NYT LIV MED VORES

AKUSTIKVÆG

NIBU BYG

akustik
Et eksklusivt look

Akustikvægge

Kender du det, når man næsten ikke kan føre en samtale? Dårlig akustik er oftest grunden til, at det kan blive en udfordring at have en behagelig samtale, særligt hvis man er en del af et større selskab. Med den rette akustikvæg giver det dig mulighed for at skabe akustisk velvære for dig og menneskene omkring dig.

FAKTA

Sæt dit eget unikke præg på din bolig

Med en akustikvæg tilføjer du et varmt og unikt udtryk i dansk design

Øger akustikkvaliteten

5/5
  • Klassisk arkitektur
  • Moderne løsning
  • Lydabsorberende materiale
  • Håndlavet af professionelle
 

Priser fra 2795,-

5/5

Ved køb af vores akustikvæg betaler du en samlet  kvadratmeterpris for materialet samt monteringen.

Prisen er inkl. moms. 

Klassisk arkitektur i en moderne akustikvæg

akustikløsninger
Hvorfor vælge en

Akustikvæg

Hvorfor vælge en akustikvæg?

Vores akustikløsninger, uanset om det er akustikvæg eller et akustikloft, hører til den kvalitetsbevidste, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af både træ og akustik. Vores tilpasninger og detaljer er med til at skabe en perfekt harmoni mellem æstetik og akustik, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er resultatet af avanceret håndværk som er med til at give enestående finish og et altid et knivskarpt resultat, uanset hvad der ønskes i forbindelse med akustikløsningen. Det vil bidrage til en optimal rumklang sammen med et moderne, stilrent og harmonisk udtryk.

Lyd består af bølger, og når disse bølger rammer en hård overflade, reflekteres bølgerne tilbage i rummet, hvilket skaber efterklang. Vores akustikløsning vil bryde og absorbere disse lydbølger, da vi anvender ægte træ kombineret med akustikdug og en underliggende træfiberplade, som alle er materialer der vil eliminere den støjende rumklang. 

Akustikløsninger til hjemmet

Ved at vælge en akustikløsning fra NIBU Byg & Ejendomme får du en mere avanceret og håndlavet akustikløsning end hvad der ellers kan handles på markedet. Det betyder, at montagen af jeres fremtidige akustikvæg eller akustikloft udføres af vores professionelle håndværkere.
I skal derfor ikke foretage jer andet end at lukke håndværkeren ind. 

Vi tager jer med gennem en spændende og overskuelig projektering, hvor vi i samarbejde, finder den perfekte akustikløsning som binder en rød tråd gennem hele jeres bolig.

Vi har ideerne og hjælper jer med at navigere i dem således, at I til sidst vælger den rette akustikløsning, uanset om det bliver i form af en akustikvæg eller et akustikloft.  

FAQ

Spørgsmål vi ofte modtager

Du kan altid få en akustikløsning monteret, ligegyldigt hvilke materialer dine vægge eller lofter er bygget af. Er dine vægge eksempelvis massive, anvender vi en træfiberplade som underlæggende materiale, inden akustikdug og egetræet monteres.

Akustikvægge eller lofter  kan sættes op af flere grunde, her er nogle af de vigtigste:

  1. Lydisolering: Akustikløsningen kan hjælpe med at reducere transmissionen af ​​lyd gennem væggene og loftet, hvilket kan være nyttigt i rum med høj lydniveau.

  2. Lydabsorbering: Akustikvægge og akustikloft kan også hjælpe med at absorbere ekko og efterklang i rummet, hvilket kan forbedre lyden i rummet og gøre det mere behageligt at opholde sig i.

  3. Optimering af akustikken: Akustikvægge og akustikloft kan anvendes til at optimere akustikken i rummet ved at styre lydstrømmen, og gøre rummet mere egnet til specifikke formål.

  4. Æstetik: Akustikvægge og akustikloft kan også være et æstetisk valg for at forbedre udseendet af et rum. 

En akustikløsning er et system eller en metode, der anvendes til at håndtere lyd i et rum eller en bygning. Det kan omfatte både lydisolation og lydabsorption, og kan bruges til at forbedre akustikken i rummet eller reducere lydoverførsel mellem forskellige rum eller etager.

Akustikløsninger kan være specifikt designet til et rum eller en bygning, afhængigt af det specifikke formål med rummet og de krav, der er til akustikken.

Det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger til det specifikke rum, og at overveje både æstetik og teknisk ydeevne. Vores erfarne rådgivere kan hjælpe med at designe en løsning der passer til dine specifikke krav.

Akustikvægge er specifikke vægge, der er designet til at håndtere lyd i et rum eller en bygning. De er typisk lavet af lydabsorberende materialer og er designet til at reducere ekko og efterklang i rummet, samt at minimere transmissionen af ​​lyd gennem væggene.

Akustikvægge kan bestå af flere typer materialer, fx mineraluld, træfiber, stenuld eller polyuretan skum. Derudover kan akustikvægge også have ydre beklædning, fx tekstiler eller træ, til at passe til rummets æstetik og design.

Akustikvægge er en vigtig del af akustikløsninger, da de kan hjælpe med at forbedre lyden i rummet, reducere lydoverførsel mellem rum og kan i særdeleshed også være et æstetisk valg.

Ved at vælge en akustikløsning fra NIBU Byg & Ejendomme betaler du en samlet pris for, at få materialet leveret og monteret. Det betyder, at du allerede efter du har modtaget en fast pris har et fuldstændigt overblik over det økonomiske omfang. Når projekteringsfasen er overstået, skal du intet foretage dig før du kan nyde synet og lyden af din nye akustikløsning. 

Prisen udregnes efter projekteringsfasen er afviklet. Prisen beregnes blandt andet på baggrund af hvilket materiale din væg eller loft består af, hvor høj skal væggen være eller hvor højt sidder loftet samt specielle udskæringer herunder udskæringer omkring hjørner, stikkontakter og lignende.

1
få tilbud